Συνεχίζεται η φοιτητική εβδομάδα στο ΑΠΘ

Οποιοδήποτε άτομο θέλει να εξοικειωθεί με το πιο δυναμικό ομαδικό άθλημα στον κόσμο, το rugby, από τους Rugby Rebels, μπορεί να συμμετάσχει σε ένα μοναδικό κυνήγι κρυμμένου θησαυρού, αλά ποντιακά, γεμάτο μυστήρια, προκλήσεις, φαγητό τραγούδι και χορό!

Οποιοδήποτε άτομο θέλει να δει πώς ήταν οι δεινόσαυροι, τον εξοπλισμό του γεωλόγου στο πεδίο αλλά και να μάθει διάφορα fun facts για την επιστήμη της Γεωλογίας, ή να συμμετάσχει στον καθαρισμό του Θερμαϊκού κόλπου από επιπλέοντα απορρίμματα με τηλεκατευθυνόμενο όχημα, μπορεί να συμμετέχει σε δράση του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης!

Συγκεκριμένα, όσοι τα παραπάνω θα δουν όσοι το επισκεφθούν κατά τη διάρκεια της Φοιτητικής Εβδομάδας του ΑΠΘ, η οποία έχει ξεκινήσει από τις 20 Μαΐου και θα διαρκέσει έως και τις 31 φιλοξενώντας 17 διαφορετικές εκδηλώσεις.

Η μεγάλη γιορτή του φοιτητικού κόσμου επανέρχεται στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, ύστερα από πέντε χρόνια απουσίας. Στο πλαίσιο της Φοιτητικής Εβδομάδας, κάθε φοιτητική ομάδα έχει την ευκαιρία να εκφράσει και να υλοποιήσει τις ιδέες της και να δώσει έναν διαφορετικό τόνο στην πανεπιστημιακή καθημερινότητα.

Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, θέατρο, έκθεση φωτογραφίας, αθλητικά δρώμενα, γνωριμία με τις φοιτητικές επιστημονικές ομάδες του ΑΠΘ και πολλά άλλα.

Όλες οι εκδηλώσεις είναι ανοικτές για το κοινό.