Πράξη Αγάπης: Εκστρατεία για την 20χρονη Τζένη που δίνει μάχη για τη ζωή της μετά από φρικτό τροχαίο

Ήταν Αύγουστος του 2022 όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η νεαρή κοπέλα συγκρούστηκε με όχημα που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα. Η Τζένη χτύπησε σοβαρά και διακομίστηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο της Αθήνας όπου υποβλήθηκε εκτάκτως σε αποσυμπιεστική κρανιεκτομή, αφού στο ατύχημα υπέστη σοβαρά κρανιοπροσωπικά κατάγματα. 

ADVERTISEMENT

javascript:false

Έπειτα από έξι μήνες νοσηλείας, η Τζένη μεταφέρθηκε σε Κέντρο Αποκατάστασης όπου νοσηλεύεται μέχρι και σήμερα. Όσο περνούν οι μήνες η κλινική εικόνα της νεαρής κοπέλας βελτιώνεται σταδιακά. Ωστόσο έχει πολύ δρόμο μπροστά της και φυσικά δεν είναι ακόμη σε θέση να πάρει εξιτήριο.

Η Τζένη έχει χάσει τους γονείς της. Στήριγμά της όμως σ’ αυτόν τον αγώνα είναι η θείας της, η οποία δεν έχει φύγει στιγμή απ’ το πλευρό της και κάνει τα αδύνατα δυνατά ώστε να προσφέρει στην ανιψιά της την καλύτερη δυνατή περίθαλψη. 

Η 20χρονη όμως έχει πλέον φτάσει σε αδιέξοδο και αδυνατεί να αντεπεξέλθει στο κόστος της νοσηλείας της. Η θεία της Τζένης επικοινώνησε πρόσφατα με τον φιλανθρωπικό οργανισμό ΠΡΑΞΗ ΑΓΑΠΗΣ και έπειτα από ενδελεχή έρευνα της ιατρικής και της κοινωνικής του υπηρεσίας, διοργανώθηκε η εκστρατεία η οποία θα προσφέρει στην Τζένη την ευκαιρία να παλέψει για να πάρει πίσω τη ζωή της!

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι άνθρωποι του Οργανισμού, «η ζωή της Τζένης ανετράπη με τον χειρότερο τρόπο. Μία νέα, όμορφη και δραστήρια κοπέλα, βρέθηκε καθηλωμένη στο κρεβάτι, να παλεύει για τη ζωή της. Η νεαρή μαχήτρια δεν τα παρατάει. Δεν παραδίδει τα όπλα. Συνεχίζει να παλεύει με πείσμα. Σ’ αυτή τη μάχη, είμαστε στο πλευρό της! Όλοι μαζί για την Τζένη!».

Δείτε ΕΔΩ πώς μπορείτε να βοηθήσετε 

Για αποστολή της απόδειξης, κάντε κλικ ΕΔΩ

Ποιος είναι ο Οργανισμός Πράξη Αγάπης

Ο Οργανισμός Πράξη Αγάπης, με ανιδιοτέλεια, αλληλεγγύη και σεβασμό, βρίσκεται δίπλα σε κάθε άνθρωπο (παιδιά, ενήλικες, υπερήλικες) που αντιμετωπίζει βιοποριστικά προβλήματα και προβλήματα υγείας παρέχοντας εντελώς δωρεάν υπηρεσίες ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, αποκατάστασης, ηθικής και υλικής υποστήριξης, χωρίς διακρίσεις και με στόχο την ισότιμη πρόσβαση όλων σε ποιοτική υγειονομική περίθαλψη καθώς και στις απαραίτητες κοινωνικές υπηρεσίες και αγαθά.

Στο πλαίσιο της παρέμβασής ο Οργανισμός παρέχει ιατρικές υπηρεσίες και θεραπευτικά προγράμματα μέσω του διεπιστημονικού του προσωπικού (Κοινωνικό και Ιατρικό Τμήμα) και επιτελεί Κοινωνικό Έργο μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου, στο οποίο συγκεντρώνονται όλα τα είδη τροφίμων και πρώτης ανάγκης και έπειτα διανέμονται σε συνανθρώπους που τα χρειάζονται.

Πηγή:www.voria.gr