Θεσσαλονίκης: Δείτε πού θα γίνει ένα μεγάλο Disco party στις 11 Οκτωβρίου

Ένα πάρτι αφιερωμένο στην εποχή, που τα σκήπτρα της διασκέδασης κρατούσαν οι ντισκοτέκ διοργανώνουν από κοινού το συμβούλιο της δημοτικής ενότητας Αγίου Παύλου-Ευαγγελίστριας και η Κοινωφελής Επιχείρηση του δήμου Νεάπολης-Συκεών τη δεύτερη Παρασκευή του Οκτωβρίου.
Οι δύο φορείς προσκαλούν τους πολίτες σε μία μεγάλη υπαίθρια φθινοπωρινή γιορτή με μουσική και χορό «για να συναντηθούμε και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί ανεξαρτήτως ηλικίας», όπως επισημαίνουν.

Το πάρτι θα γίνει την επόμενη Παρασκευή (11 Οκτωβρίου) με ώρα προσέλευσης τις 20:30 το βράδυ στο γηπεδάκι μπάσκετ της Ευαγγελίστριας, (Πανεπιστημίου 2, δίπλα από το ΚΑΠΗ) και θα έχει live ελληνική και ξένη μουσική της δεκαετίας του ’60, του ’70 και του ’80 από τους Jetlag the band.

Μόνη προϋπόθεση συμμετοχής είναι η καλή διάθεση και τα άνετα παπούτσια για πολύ χορό. “Προετοιμαστείτε κατάλληλα και… let’s ντίσκο πάρτι με υψηλό πυρετό το Παρασκευόβραδο”, καταλήγει η πρόσκληση της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Νεάπολης – Συκεών και της δημοτικής ενότητας Αγίου Παύλου – Ευαγγελίστριας προς τους πολίτες.